torstai 14. marraskuuta 2013

Tekemistä riittää.









 






Reilussa viikossa ehtii tapahtua paljon. Vanhin tytär kävi viikonloppuna täällä kolmen lapsensa kanssa. Yhdessä sitten kävimme jälleen minun kotikonnuillani. Tavattiin isä ja äiti. Isä on käynyt vuodesta 1961 hirvimetsällä, nyt taisi olla ensimmäinen vuosi, kun jäi väliin. Äiti jaksaa aina laittaa hyvät ruoat ja ihailtiin jälleen käsitöitä, mitä äiti tehnyt; kutoen ja ristipistoin tehden neulalla. 

Vähitellen Joulu hiipii tänne miun omaan kotiin. Nautin tunnelmasta, jonka tekevät kynttilät ja tänä vuonna puna-valkoiset värit. Kuumaliimapistooli pitää hommata ja sitten askarrella nuista kävyistä jotain kaunista. En ole ruoka- enkä siivousihmisisä, mutta tykkään laitella esille kaikkea kivaa ja kaunista, osin itsetehtyä.

Nuorimmainen on innostunut kotitaloustunneilta oppimastaan pullan leipomisesta. Työkaverin sanoin; joku saa hänestä sitten muutamien vuosien päästä hyvän miehen. Osaa kotihommiakin. Ja maistuu ne pullat äidillekin!

Ystävättäreni täytti vuosia ja kakkukuva hänen luotaan. Kotona olen siivoillut kaappeja ja laittanut tavaroita kierrätykseen; hyvä mieli siitä, että joku toinen ilahtuu minulle turhiksi jääneistä vaatteista (lue pieneksi jääneistä) ja sisustustavaroista.

Nyt vapaapäivä samoin huomenna. Katotaanpas, mitä sitä keksinkään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti